Sepetli platform

 Sepetli Platform Hakkında

Sepetli platform kiralama firması olarak  diyebiliriz ki  taşımacılık sektörü ilerledikçe her alanda olduğu yeni birçok araç üretilmiştir. Bu üretilen araçlar gün geçtikçe daha kullanışlı olarak üretilmeye de başlamıştır. Taşımacılık alanı diğer her alan da olduğu gibi yeniliklerin olduğu durumlarla karşı karşıya kalmışlardır. Sepetli platformlar ise bu ihtiyaçları karşılamak için üretilen seyyar araçlardır. Hareket kabiliyeti daha büyük olan vinçlere kıyasla daha ilerlemiştir.

Sepetli Platform Ne İşe Yarar?

Sepetli platform farklı bir araç yardımı ile taşınacak ürünün olduğu yerde götürülerek taşıma işi gerçekleşir. İnşaat malzemesi, ev eşyası gibi birbirinden farklı olan yükleri kolay bir şekilde istenilen yere taşıyabilir. Sepetli platformun bir ağırlığı taşıma kapasitesi oldukça yüksektir. İhtiyaç durumuna göre sepetli platformlar yüksek katlara taşınması da sağlanabilir. Taşıma işinin yanı sıra sepetli platform ile yüksek katlı binaların dış cam silimi, dış cephe bakım onarımı, çatı tamiratı gibi işlerde yapılabilir.

 Sepetli Platformun Kullanımı

Operatörün sepetli platformlar konusunda sertifikası ve önemli konularda bilgisinin olması gereklidir. Bilgisi olmayan bir kişinin sepetli platformu kullanması oldukça tehlikeli bir duruma yol açar. Sıradan bir arabayı bile ehliyeti olmayan bir kişinin sürmesi ne kadar hayati bir riskse sepetli platform kullanımı daha büyük ölçüde bir risk oluşturur.

Sepetli Platformun Kullanım Yerleri

Sepetli platformlar seyyar bir araçtır. İhtiyaç duyulduğunda istenilen yere en kısa sürede gidebilir. Hareket kabiliyeti geniş olan sepetli platformlar dar alanlar da kullanıma uygun bir vinç türüdür. 45 metre ile 105 metre arasında ki yüksekliklere yükleri rahatlıkla çıkarabilirler. Boyutları diğer vinçlere kıyasla daha küçüktür ve daha sessiz bir çalışma ortamı sunarlar. Sepetli platformlar genellikle inşaat sektöründe kullanılırlar. Ağır olan yüklerin daha yükseğe taşınmasında kullanılan sepetli platformlar inşaatlar da çalışan işçiler için daha güvenli bir taşıma yoludur. Sepetli platformların bakımları da oldukça önemlidir.

 Sepetli Platformun Bakımı

Sepetli platformun aylık ya da belirli periyotlar dâhilinde bakımlarının yaptırılması hem operatörün ve çevredeki diğer çalışanların güvenliği için hem de olası bir arıza durumuna baştan engel olunur. Sepetli platformlar, genellikle her şirket tarafından kullanılan bir araçtır. Gerekli durumlarda kiralayan şirketlerden kolaylıkla sepetli platform ihtiyacı kolaylıkla karşılanır.

Sepetli Vinç Kiralama 

Mobil vinç, başta olmak üzere hiyap kiralama, vinçler, çekicisepetli platform, oto kurtarma hizmetlerisepetli vinç kiralama, ağır nakliye,ankara sepet kiralama  platform makinelerimizi en iyi şekilde müşterilerimizin ihtiyacını sağlayabilmesi için   7/24 kaliteli ve güvenle hizmet verebilmemiz için durmadan çalışıyoruz.
Global dünyada en başarılı vinçleri kiralama, vinçli kamyon,hiyap, forklift, ağır nakliye,ankara vinç kiralama,ankara platform,ucuz vinç kiralama  firmaları arasında olmak, tabii hizmetimizle, müşteri memnuniyetimizle bu unvana sahip olmak. Kiralık vinçler için her zaman İlhan Kardeşler Ankara  Vinç in  imkanlarının en iyisini sağlaması da vizyonlarımızın devamlılığındadır.

Yorumlar